{joomplu:114 left} W dniu 20 listopada odbyły się dodatkowe zajęcia pozalekcyjne z gastronomii
z obsługą konsumenta. Opiekunami zajęć były Monika Chrząstek i Beata Bryk.
W zajęciach wzięli udział uczniowie z klas pierwszych technikum hotelarskiego, którzy samodzielnie przygotowali mini zakąski:


Apetyczne korki oraz gofry z sosem truskawkowym i bitą śmietaną.
Były to pierwsze tego typu zajęcia praktyczne, ale jak twierdzą uczniowie choć wymagały nakładu pracy i zaangażowania okazały się sympatyczną formą poszerzenia wiadomości
w umiejętności praktyczne oraz smacznym akcentem podsumowującym zakres przedmiotu zawodowego.

Polish English French German Italian Russian

 

 

 

 

Losowe zdjęcie

Osób online

Odwiedza nas 629 gości oraz 0 użytkowników.

Firmy przyjazne szkole














 



 


 




PPUH Zakład Krawiecki S.C. Margo


Meble i wyroby z drewna E.Kołodziej


Pług - Spółdzielnia Pracy Handlowo - Produkcyjna


Firma Budowlana EFEKT S.c.


AS-PART firma handlowo-usługowa Joanna Baran